
Deze falafelballetjes zijn gemaakt van kikkererwten en gekruid met komijn, knoflook en koriander. Daarnaast bevatten ze ook ijzer, zink en vitamine B12!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Zoete aardappel
125 gram
Bloemkool
½ stuk(s)
Courgette
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
80 gram
Falafel
(Bevat: Tarwe)
½ stuk(s)
Rode ui
50 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
40 gram
Volkoren couscous
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja, Lupine, Mosterd)
½ tl
Suiker
1 el
Water
½ el
Wittewijnazijn
1.5 el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] mayonaise
90 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout


Tip: Je serveert de ui rauw. Houd je hier niet van? Bak de ui dan mee met de falafel.

