
Brood met dips: de perfecte snack voor bij de borrel! De dips maak je helemaal zelf met verse ingrediënten.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
3 stuk(s)
Rode puntpaprika
1 stuk(s)
Knoflookteen
40 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ zakje(s)
Gemalen komijnzaad
2 tl
Gerookt paprikapoeder
10 gram
Verse basilicum en oregano
1 bol(len)
Burrata
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
100 gram
Crème fraîche
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
120 gram
Pesto genovese
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten)
1 stuk(s)
Baguette
(Bevat: Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Ei, Mosterd, Selderij, Soja)
1 el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout