De vegetarische runderstukjes zijn gemaakt van tarwekorrels. Ze hebben een vezelachtige structuur en zitten vol ijzer en vitamine B12.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 cm
Verse gember
¼ stuk(s)
Limoen
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
5 ml
Sojasaus
1.5 stuk(s)
Tomaat
¼ stuk(s)
Rode ui
100 gram
Verse udonnoedels
10 gram
Gezouten pinda's
¼ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Komkommer
80 gram
Vegetarische runderstukjes
½ el
Zonnebloemolie
½ tl
Suiker
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege en spoel de noedels voor gebruik goed af in een vergiet. Voeg eventueel na het serveren een beetje sojasaus naar smaak toe.