Skip to main content
Bulgaarse yoghurt
Bulgaarse yoghurt

Bulgaarse yoghurt

Met peer, kaneel en muesli

4.2
(31)

Goedemorgen!

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Noten
Zwaveldioxide en sulfiet
Pinda's

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd5 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Peer

250 ml

Biologische Bulgaarse yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

60 gram

Muesli

(Bevat: Gluten, Noten, Zwaveldioxide en sulfiet, Pinda's)

1 tl

Gemalen kaneel

Voedingswaarden

Energie (kJ)1251 kJ
Energie (kcal)299 kcal
Vetten9 g
waarvan verzadigd4.4 g
Koolhydraten42 g
waarvan suikers26.9 g
Vezels5 g
Eiwitten9 g
Zout0.2 g

Instructies

1

Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd de peren klein.

2

Verdeel de helft van de peer over de kommen, voeg de Bulgaarse yoghurt toe en vervolgens de rest van de peer.

3

Garneer met de muesli en kaneel.

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders