Skip to main content
Walnotenbrood met geitenkaas en honing
Walnotenbrood met geitenkaas en honing

Walnotenbrood met geitenkaas en honing

4.4
(13)

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
Noten
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Handsinaasappel

2 stuk(s)

Bruin rozijn-walnootbroodje

(Bevat: Gluten, Noten)

80 gram

Verse geitenkaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

20 gram

Walnoten

(Bevat: Noten Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

1 jar

Honing

Voedingswaarden

Energie (kcal)623 kcal
Energie (kJ)2607 kJ
Vetten22 g
waarvan verzadigd7.7 g
Koolhydraten55 g
waarvan suikers55.1 g
Vezels14 g
Eiwitten18 g
Zout1 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de sinaasappels uit.

2

Bak het bruine walnotenbrood 6 - 8 minuten in de oven.

3

Snijd de broodjes open en beleg beide kanten met de geitenkaas. Besprenkel naar smaak met honing en garneer met de walnoten.

4

Serveer de broodjes met het verse sinaasappelsap.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders