KOOKPLAN
Eerder op de dag:
20 - 25 minuten voor serveren:
250 gram
Rosevalaardappelen
200 gram
Zalmfilet
()
1 stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Sperziebonen
¼ stuk(s)
Granaatappel
½ stuk(s)
Citroen
1 takje(s)
Verse rozemarijn
10 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
10 gram
Amandelschaafsel
( )
15 gram
Panko paneermeel
()
1 zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
100 ml
Slagroom
()
25 gram
Citroenmayo met zwarte peper
()
½ el
Extra vierge olijfolie
30 gram
[Plantaardige] roomboter
1 el
Olijfolie
½ el
Bloem
50 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
Je kunt verschillende onderdelen van de gerechten alvast voorbereiden. Zie hiervoor de kookplan-informatie op de voorkant van de receptkaart.
400g: 15 - 19 minuten
600g: 20 - 24 minuten
800g: 25 - 28 minuten