
Vandaag bereid je een gerecht geïnspireerd op Koreaanse bibimbap. Bibimbap is een samenvoeging van twee klanken - bibim (gemixt) en bap (rijst).
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Basmatirijst
½ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Knoflookteen
⅓ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
65 gram
Champignons
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
100 gram
Varkensreepjes met Oosterse kruiden
250 el
Water
2 tl
Wittewijnazijn
¼ tl
Sambal
1.5 el
Zonnebloemolie
1 tl
Bruine basterdsuiker
naar smaak
Peper en zout



Weetje: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.
