Skip to main content
Omelet met avocado en een bruin rozenbroodje
Omelet met avocado en een bruin rozenbroodje

Omelet met avocado en een bruin rozenbroodje

3.6
(40)
Allergenen:
Ei
Gluten
Gerst
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

stuk(s)

Biologisch bruin rozenbroodje

(Bevat: Gluten, Gerst, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Lupine, Gluten, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Soja)

stuk(s)

Verse bieslook

(Kan bevatten: Selderij)

stuk(s)

Avocado

Zelf toevoegen

stuk(s)

Melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

stuk(s)

Olijfolie

stuk(s)

Peper en zout

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)423 kcal
Energie (kJ)1769.8 kJ
Vetten30 g
Koolhydraten19 g
Vezels4 g
Eiwitten17 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd of knip de bieslook fijn en voeg toe aan het eimengsel.

2

Bak de rozenbroodjes 8 min in de oven.

3

Schil ondertussen de avocado, verwijder de pit en snijd in plakken.

4

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak 2 omeletten.

5

Verdeel de omelettenover de borden en beleg met avocado. Serveer het broodje bij de omelet.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders