Skip to main content
Omelet met avocado en een bruin rozenbroodje
Omelet met avocado en een bruin rozenbroodje

Omelet met avocado en een bruin rozenbroodje

3.6
(40)
Allergens:
Ei
Gluten
Gerst
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

unit

Ei

(Contains: Ei)

unit

Biologisch bruin rozenbroodje

(Contains: Gluten, Gerst, Tarwe May be present: Ei, Mosterd, Lupine, Gluten, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Soja)

unit

Verse bieslook

(May be present: Selderij)

unit

Avocado

Not included in your delivery

unit

Melk

(Contains: Melk (inclusief lactose))

unit

Olijfolie

unit

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories423 kcal
Energy (kJ)1769.8 kJ
Fat30 g
Carbohydrate19 g
Dietary Fiber4 g
Protein17 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd of knip de bieslook fijn en voeg toe aan het eimengsel.

2

Bak de rozenbroodjes 8 min in de oven.

3

Schil ondertussen de avocado, verwijder de pit en snijd in plakken.

4

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak 2 omeletten.

5

Verdeel de omelettenover de borden en beleg met avocado. Serveer het broodje bij de omelet.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes