Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 stuk(s)
Havermout
(Bevat: Gluten)
400 ml
Halfvolle melk
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Dadelstukjes
30 gram
Chocoladevlokken
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Soja)
40 gram
Walnoten
(Bevat: Noten Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
Meng de havermout, halfvolle melk, het grootste deel van de dadelstukjes en 50 ml water per persoon in een steelpan met deksel.
Verwarm de havermout gedurende 5 minuten, afgedekt, op middellaag vuur. Zet het vuur laag zodra de havermout begint te koken. Roer regelmatig goed over de bodem om aanbranden te voorkomen. Zet daarna het vuur uit en laat 1 minuut afgedekt rusten.
Roer de helft van de chocovlokken door de havermout en verdeel over door de havermout en verdeel over
Garneer de havermout met de walnoten en overige chocovlokken.