Skip to main content
Ontbijtspek-kaasomelet met ciabatta

Ontbijtspek-kaasomelet met ciabatta

4.5
(7)

Goedemorgen!

:
Ei
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Soja

4 stuk(s)

Ei

()

50 ml

Halfvolle melk

()

25 gram

Geraspte belegen kaas

()

4 stuk(s)

Ontbijtspek

2 stuk(s)

Witte ciabatta

()

naar smaak

Peper en zout

½ el

Roomboter

()

Energie (kJ)1937 kJ
Energie (kcal)463 kcal
Vetten26 g
waarvan verzadigd12.5 g
Koolhydraten32 g
waarvan suikers2.9 g
Vezels2 g
Eiwitten24 g
Zout1.9 g

Kom
Koekenpan

1

Verwarm de oven voor op 200 graden en kluts het ei met de melk, oude kaas, peper en zout naar smaak in een kom. Snijd het ontbijtspek in kleine stukjes.

2

Bak de ciabatta 6 – 8 minuten in de oven.

3

Verhit ondertussen de roomboter in een koekenpan en bak het ontbijtspek 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg het ei toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur of totdat het ei bijna gestold is. Keer de omelet om en bak nog 1 - 2 minuten.

4

Snijd de ciabatta‘s open en verdeel over de borden. Beleg de ciabatta’s met de omelet.