
Peultjes zijn een erwtensoort die in zijn geheel wordt gegeten, met peul en al. Ze zijn zoet en knapperig en voegen een frisse knapperigheid toe aan roerbakgerechten, salades en bijgerechten.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Aardappelpartjes
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
1 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat: Gluten, Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat: Soja, Kan sporen van allergenen bevatten, Tarwe, Gluten, Soja)
2 plak(ken)
Ontbijtspek
½ stuk(s)
Kumato-tomaat
½ stuk(s)
Mini-komkommer
5 gram
Gemberpuree
1 stuk(s)
Meatier-burger
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei, Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad, Kan sporen van allergenen bevatten, Mosterd)
100 gram
Peultjes
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
½ tl
Suiker
1 el
Wittewijnazijn
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Zout

Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan 2 koekenpannen.


Tip: Sommige peultjes hebben draadjes die je er makkelijk kan aftrekken bij het wegsnijden van de uiteinden.


