
Met labne, een verse kaas gemaakt van uitgelekte yoghurt, geef je een frisse draai aan dit gerecht vol smaken.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Paprika
60 gram
Basmatirijst
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Tomaat
⅓ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ pak(ken)
Rode kidneybonen
100 gram
Varkensboerengehakt
(Kan bevatten: Soja, Tarwe, Ei, Mosterd, Selderij)
20 gram
Labne
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
¼ el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Wist je dat kidneybonen van alle bonen de meeste vezels bevatten? Het eten van voldoende vezels is niet alleen goed voor je darmen, maar verlaagt ook het risico op hart- en vaatziekten.