Kippendij is een geliefd stukje van de kip. Het vlees is donkerder en iets vetter dan de filet, waardoor het lekker mals en extra vol van smaak is.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Courgette
90 gram
Casarecce
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Ui
15 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Paprikareepjes
100 gram
Kippendijreepjes met mediterrane kruiden
15 gram
Zongedroogde tomaten
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
75 ml
Oatly kookhaver bio
(Bevat: Gluten, Haver)
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: Is de saus heel waterig? Zet het vuur dan hoog en laat de saus wat langer inkoken.
Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.