
Koolrabi geeft een frisse en knapperige draai aan dit gerecht. Deze relatief onbekende groente groeit boven de grond en bevat onder andere calcium en vitamine C.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Bulgur
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Kamut, Khorasan (tarwe), Rogge, Gerst, Gluten, Haver)
½ stuk(s)
Koolrabi
½ stuk(s)
Appel
50 gram
Spinazie
25 gram
Geitenkaasbolletjes met honing
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Hello Umami
5 gram
Verse dille & bieslook
8 ml
Balsamicocrème
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ el
[Plantaardige] roomboter
175 ml
Water
1 el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn
¼ tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout

Tip: Je serveert de spinazie rauw. Houd je hier niet van? Kook de spinazie dan de laatste 2 minuten mee met de bulgur.


