Skip to main content
Banaan-sinaasappelsmoothie
Banaan-sinaasappelsmoothie

Banaan-sinaasappelsmoothie

met hennepzaad en kaneel

4.0
(34)
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

200 ml

Vers sinaasappelsap

200 ml

Biologische halfvolle yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 tl

Gemalen kaneel

40 gram

Hennepzaad

stuk(s)

Banaan

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)1423 kJ
Energie (kcal)340 kcal
Vetten11 g
waarvan verzadigd2 g
Koolhydraten46 g
Vezels5 g
Eiwitten12 g

Benodigdheden

Staafmixer of blender

Instructies

1

Schil de banaan en snijd in plakken. Meng in een blender of hoge kom met staafmixer de banaan, sinaasappelsap, yoghurt, kaneel en het grootste deel van het hennepzaad en pureer tot een dikke smoothie. Voeg eventueel een klein scheutje water toe om het wat meer vloeibaar te maken.

2

Verdeel de smoothie over de glazen en garneer met het overige hennepzaad.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders