Skip to main content
Banaan-sinaasappelsmoothie
Banaan-sinaasappelsmoothie

Banaan-sinaasappelsmoothie

met hennepzaad en kaneel

4.0
(34)
Allergens:
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

200 milliliters

Vers sinaasappelsap

200 milliliters

Biologische halfvolle yoghurt

(Contains: Melk (inclusief lactose))

1 teaspoon

Gemalen kaneel

40 g

Hennepzaad

unit

Banaan

Nutrition Values

/ per serving
Energy (kJ)1423 kJ
Calories340 kcal
Fat11 g
Saturated Fat2 g
Carbohydrate46 g
Dietary Fiber5 g
Protein12 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Food Processor

Cooking Steps

1

Schil de banaan en snijd in plakken. Meng in een blender of hoge kom met staafmixer de banaan, sinaasappelsap, yoghurt, kaneel en het grootste deel van het hennepzaad en pureer tot een dikke smoothie. Voeg eventueel een klein scheutje water toe om het wat meer vloeibaar te maken.

2

Verdeel de smoothie over de glazen en garneer met het overige hennepzaad.

This week's must-try HelloFresh recipes