Skip to main content
Fruitsmoothie
Fruitsmoothie

Fruitsmoothie

met havermout

3.6
(55)
Allergens:
Melk (inclusief lactose)
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

100 milliliters

Biologische halfvolle yoghurt

(Contains: Melk (inclusief lactose))

100 milliliters

Sinaasappel-aardbeisap

1 unit

Mango

50 g

Havermout

(Contains: Gluten)

Nutrition Values

/ per serving
Energy (kJ)975 kJ
Calories233 kcal
Fat3 g
Saturated Fat1 g
Carbohydrate41 g
Dietary Fiber5 g
Protein6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Large Bowl
Food Processor

Cooking Steps

1

Schenk de yoghurt en het aardbeien-sinaasappelsap in een blender of hoge kom (bij gebruik van een staafmixer).

2

Schil en snijd de mango in stukken. Voeg toe aan de blender of hoge kom. Voeg de havermout toe en mix tot een vloeibare smoothie. Voeg eventueel water toe om de smoothie vloeibaarder te maken.

3

Verdeel de smoothie over grote glazen.

This week's must-try HelloFresh recipes