Skip to main content
Bananenpannenkoekjes
Bananenpannenkoekjes

Bananenpannenkoekjes

met honing

4.0
(25)
Allergens:
Ei
Gluten
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

unit

Ei

(Contains: Ei)

unit

Banaan

unit

Tarwebloem

(Contains: Gluten)

Not included in your delivery

unit

Honing

unit

Melk

(Contains: Melk (inclusief lactose))

unit

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

unit

Zout

Nutrition Values

/ per serving
Energy (kJ)1485 kJ
Calories355 kcal
Fat10 g
Saturated Fat5 g
Carbohydrate52 g
Dietary Fiber5 g
Protein11 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Kluts de eieren in een kom. Prak 1 ½ banaan met een vork en snijd de overige banaan in plakjes.

2

Voeg de geprakte banaan, het meel en een snufje zout toe aan de kom en meng alle ingrediënten met een garde tot beslag. Voeg een scheutje melk toe om het beslag te verdunnen.

3

Verhit de helft van de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Maak drie kleine pannenkoekjes van de helft van het beslag en bak 2 – 3 minuten. Keer om en bak nog 2 – 3 minuten, of totdat de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin zijn.

4

Herhaal dit voor de overige 3 pannenkoekjes. Verdeel over de borden, beleg met de plakjes banaan en laat ieder naar smaak honing toevoegen.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes