Appelcrumble met muesli
Appelcrumble met muesli

Appelcrumble met muesli

Met halfvolle yoghurt

Goedemorgen!

Allergens:
Gluten
•Tree nuts
•Sulphites
•Peanuts
•Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

2 unit

Appel

½ sachet(s)

Gemalen kaneel

100 g

Muesli

(Contains Gluten, Tree nuts, Sulphites, Peanuts)

250 milliliters

Biologische halfvolle yoghurt

(Contains Milk)

Not included in your delivery

1 jar

Honing

½ tablespoon

Roomboter

(Contains Milk)

Nutrition Values

Energy (kJ)1669 kJ
Calories399 kcal
Fat10 g
Saturated Fat3.8 g
Carbohydrate66 g
Sugar43.8 g
Dietary Fiber6 g
Protein9 g
Salt0.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

•Bowl
•Oven Dish

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de appel en snijd in blokjes.

2

Meng de appel in een kom met de kaneel en de helft van de honing.

3

Vet een ovenschaal in met roomboter. Verdeel het appelmengsel over de ovenschaal. Bestrooi met de muesli en bak 20 – 25 minuten in de oven.

4

Verdeel de crumble over de kommen en serveer met de halfvolle yoghurt en de overige honing.