Je kent mascarpone misschien alleen van het dessert tiramisu. In dit gerecht wordt het gebruikt om een heerlijk romige tomatensaus te maken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Spaghetti
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
5 gram
Vers basilicum
20 gram
Geraspte pecorino DOP
25 gram
Mascarpone
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
75 gram
Vegan gehakt
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Tomaat
1 el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ tl
Suiker
Water
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat puntpaprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de pecorino. Bewaar de rest voor een andere dag.