
Dit recept is geïnspireerd op locro de papa - deze van origine Zuid-Amerikaanse maaltijdsoep geef je een originele draai met garam masala en kokosmelk.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
150 gram
Zoete aardappel
⅓ zakje(s)
Gedroogde tijm
¼ bosje(s)
Bosui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Wortel
¼ stuk(s)
Limoen
½ pak(ken)
Rode kidneybonen
⅓ zakje(s)
Garam masala
200 ml
Kokosmelk
½ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Olijfolie
50 ml
Water
¼ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout


Weetje: Kidneybonen hebben van alle bonen het hoogste vezelgehalte. Per 100 gram bevatten ze bijna 1/3 van de ADH.

