
Tomaten zijn door ontdekkingsreizigers naar Europa gebracht. In de eerste instante werden ze in Zuid-Amerika als sierplanten gekweekt, maar al snel ontdekte men hun verukkelijke smaak en culinaire veelzijdigheid.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Steak
75 gram
Risottorijst
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Venkel
1 stuk(s)
Tomaat
25 gram
Roomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
¼ stuk(s)
Limoen
¼ stuk(s)
Citroen
350 ml
Zoutarme groentebouillon
¼ el
Olijfolie
1.5 el
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
1 el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout





