
Een perfecte risotto kost tijd en geduld. Een handige tip om het proces soepel te laten verlopen: houd de bouillon heet op het fornuis!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Risottorijst
½ stuk(s)
Courgette
¼ zakje(s)
Gedroogde oregano
¼ stuk(s)
Citroen
50 gram
Spinazie
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
4 plak(ken)
Achterham
300 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout




Tip: Voeg eventueel extra water toe om de pesto naar de gewenste dikte te krijgen.

