Parelcouscous, ook wel ptitim of fregola genoemd, is groter dan gewone couscous omdat het in grotere bolletjes is gerold. Hierdoor heeft het een stevigere textuur, perfect om sauzen te absorberen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Knoflookteen
2.5 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
50 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
15 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
75 gram
Parelcouscous
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja, Lupine)
⅓ zakje(s)
Gemalen komijnzaad
50 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
75 gram
Wortelschijfjes
150 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Zonnebloemolie
¼ el
Extra vierge olijfolie
1 el
Olijfolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat je door de paprika in dit gerecht meer dan de ADH vitamine C binnenkrijgt? Eén paprika per persoon levert je zelfs meer dan het dubbele!
Tip: Voeg eventueel meer kokend water toe als de parelcouscous te snel droogkookt.