
.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
140 gram
Havermout
(Bevat: Haver, Gluten Kan bevatten: Cashewnoten, Macadamianoten, Gluten, Pecannoten, Pinda's, Paranoten, Sesamzaad, Pistachenoten, Noten, Tarwe, Rogge, Hazelnoten, Amandelnoten, Gerst, Walnoten)
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
8 gram
Bakpoeder
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Gluten, Ei, Lupine, Melk (inclusief lactose), Soja)
3 tl
Gemalen kaneel
75 gram
Melkchocoladedruppels
(Bevat: Soja Kan bevatten: Gluten, Pinda's, Sesamzaad, Noten, Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Banaan
40 gram
Pecanstukjes
(Bevat: Noten, Pecannoten)
2 el
Honing [of plantaardig alternatief]
¼ tl
Zout



Tip: Zijn de koekjes de volgende dag zacht geworden? Bak ze dan 5 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden, zodat ze weer lekker knapperig worden.