
Het geheim van perfect gegrilde witte kaas is timing - bak de kaas vlak voor serveren en liever te kort dan te lang.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
75 gram
Witte langgraanrijst
1 stuk(s)
Knoflookteen
65 gram
Witte grillkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
65 gram
Champignons
½ stuk(s)
Citroen
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
½ stuk(s)
Paprika
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
25 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Extra vierge olijfolie
1 el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout



Tip: Bak de grillkaas pas als de rest van het gerecht klaar is en serveer direct na het bakken, want dan is hij op zijn best: lekker mals en krokant!
