
Wist je dat je krieltjes het best mét schil kunt eten? Zo krijg je meer vezels en vitaminen binnen - waaronder vitamine B6, wat belangrijk is voor je stofwisseling.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
200 gram
Krieltjes
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼
Tomatenpuree
¼ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
65 gram
Champignons
1 stuk(s)
Paprika
25 gram
Chorizoblokjes
2.5 gram
Verse bieslook
25 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Spekreepjes
½ el
Olijfolie
150 ml
Zoutarme kippenbouillon
naar smaak
Peper en zout

Tip: Snijd de krieltjes ongeveer even groot, dan zijn ze tegelijkertijd gaar.



Weetje: Wist je dat jouw maaltijd vooral door de paprika en de aardappelen al 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C bevat?