Skip to main content
Appelcrumble van muesli
Appelcrumble van muesli

Een gezonde appelcrumble uit de oven.

Allergenen:
Gluten
Noten
Zwaveldioxide en sulfiet
Pinda's
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Appel

½ zakje(s)

Gemalen kaneel

100 gram

Muesli

(Bevat: Gluten, Noten, Zwaveldioxide en sulfiet, Pinda's)

250 ml

Biologische halfvolle yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 jar

Honing

½ el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Voedingswaarden

Energie (kcal)359 kcal
Energie (kJ)1502 kJ
Vetten9 g
waarvan verzadigd4 g
Koolhydraten57 g
waarvan suikers37 g
Vezels5 g
Eiwitten10 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de appel (jonagold) en snijd in blokjes.

2

Meng in een kom de appel met de kaneel en de helft van de honing.

3

Vet een ovenschaal in met roomboter. Verdeel het appelmengsel over de ovenschaal. Bestrooi met de muesli en bak 20 – 25 minuten in de oven.

4

Verdeel de muesli over de kommen en serveer met de halfvolle yoghurt en overige honing.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders