Skip to main content
Walnootbrood met geitenkaas en honing

Walnootbrood met geitenkaas en honing

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
Noten
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Handsinaasappel

1 stuk(s)

Bruin rozijn-walnootbroodje

(Bevat: Gluten, Noten)

80 gram

Verse geitenkaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

20 gram

Walnoten

(Bevat: Noten Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

2 tl

Honing

Voedingswaarden

Energie (kJ)2137 kJ
Energie (kcal)518 kcal
Vetten24 g
waarvan verzadigd8.2 g
Koolhydraten57 g
waarvan suikers32.6 g
Vezels5 g
Eiwitten13 g
Zout0.4 g

Instructies

Pers de sinaasappels uit
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers het sap van de sinaasappels uit.

Snijd de broodjes open en beleg met de geitenkaas
2

Bak het bruine walnootbrood 6 - 8 minuten in de oven op een bakplaat met bakpapier.

Snijd de broodjes open en beleg met de geitenkaas
3

Snijd de broodjes open en beleg met de geitenkaas. Besprenkel naar smaak met de honing.

Serveer de broodjes met het verse sinaasappelsap
4

Serveer de broodjes met het verse sinaasappelsap.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders