Skip to main content
Walnootbrood met geitenkaas en honing

Walnootbrood met geitenkaas en honing

Goedemorgen!

Allergens:
Gluten
Noten
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

4 unit

Handsinaasappel

1 unit

Bruin rozijn-walnootbroodje

(Contains: Gluten, Noten)

80 g

Verse geitenkaas

(Contains: Melk (inclusief lactose))

20 g

Walnoten

(Contains: Noten May be present: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

Not included in your delivery

2 teaspoon

Honing

Nutrition Values

Energy (kJ)2137 kJ
Calories518 kcal
Fat24 g
Saturated Fat8.2 g
Carbohydrate57 g
Sugar32.6 g
Dietary Fiber5 g
Protein13 g
Salt0.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

Pers de sinaasappels uit
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers het sap van de sinaasappels uit.

Snijd de broodjes open en beleg met de geitenkaas
2

Bak het bruine walnootbrood 6 - 8 minuten in de oven op een bakplaat met bakpapier.

Snijd de broodjes open en beleg met de geitenkaas
3

Snijd de broodjes open en beleg met de geitenkaas. Besprenkel naar smaak met de honing.

Serveer de broodjes met het verse sinaasappelsap
4

Serveer de broodjes met het verse sinaasappelsap.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes