Skip to main content
Gemengde salade van bieten, walnoten en blauwe kaas
Gemengde salade van bieten, walnoten en blauwe kaas

Gemengde salade van bieten, walnoten en blauwe kaas

met ovenaardappelen en verse basilicum

3.4
(1,3K)
Allergens:
Melk (inclusief lactose)
Selderij
Noten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total35 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

200 g

Vastkokende aardappelen

125 g

Rode biet

50 g

Danablu

(Contains: Melk (inclusief lactose))

1 leaves

Vers basilicum

(Contains: Selderij)

10 g

Walnoten

(Contains: Noten May be present: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

35 g

Mesclun

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olijfolie

1 tablespoon

Extra vierge olijfolie

2 teaspoon

Zwarte balsamicoazijn

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Energy (kJ)2351 kJ
Calories562 kcal
Fat33 g
Saturated Fat10 g
Carbohydrate46 g
Dietary Fiber8 g
Protein15 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Stove
Parchment Paper
Oven Dish
Pan with Lid

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Maak de aardappelen (nicola) schoon en snijd in dunne parten.

2

Zorg dat de aardappelen net onder water staan in een pan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook 5 minuten. Giet daarna af en meng met de olijfolie, peper en zout in een ovenschaal met bakpapier. Bak de aardappelparten 20 - 25 minuten in de oven.

3

Giet het sap van de rode biet af en bewaar deze apart voor de dressing. Snijd de bieten in blokjes. Verkruimel de gorgonzola. Scheur de basilicumblaadjes klein. Hak de walnoten grof.

4

Maak een dressing van de extra vierge olijfolie, zwarte balsamicoazijn, 1 el bietensap per persoon, peper en zout.

5

Maak vlak voor de aardappelen gaar zijn de salade van mesclun, rode biet, gorgonzola, basilicum en dressing.

6

Verdeel de salade over de borden. Garneer met de walnoten en serveer met de ovenaardappelen.

More delicious recipes with similar ingredients

Aardappeltortilla

Aardappeltortilla

met spinazie en oude kaas
Gnocchi met aubergine uit de oven en buffelmozzarella

Gnocchi met aubergine uit de oven en buffelmozzarella

met basilicum en cherrytomaten
Halloumi met warme aardappelsalade

Halloumi met warme aardappelsalade

met lenteui, rode peper en sperziebonen
Lasagne passata met geraspte geitenkaas en verse basilicum

Lasagne passata met geraspte geitenkaas en verse basilicum

met verse lasagnebladen en gegrilde courgette
Bloemkoolsoep

Bloemkoolsoep

met appel en walnootbrood
Gemengde salade van bieten, walnoten en blauwe kaas

Gemengde salade van bieten, walnoten en blauwe kaas

met ovenaardappelen en verse basilicum
Gebakken zalmfilet met Hollandse spruiten en aardappelpuree

Gebakken zalmfilet met Hollandse spruiten en aardappelpuree

met heerlijke komijnekaas
Stoofpotje met bataat, witte bonen en kipdrumsticks

Stoofpotje met bataat, witte bonen en kipdrumsticks

Extra in de 5-maaltijdenbox
Zuurkoolstamppot met bataat en ambachtelijke rookworst

Zuurkoolstamppot met bataat en ambachtelijke rookworst

met walnoten voor een lekkere bite
Parelcouscoussalade met gegrilde halloumi

Parelcouscoussalade met gegrilde halloumi

Warme salade van parelcouscous met gele biet, cranberry’s en rozijnen
Parelcouscoussalade met knapperige pecannoten

Parelcouscoussalade met knapperige pecannoten

Warme salade van parelcouscous met gele biet, cranberry’s en rozijnen
Pastasalade met semi-zongedroogde gele tomaten en buffelmozzarella

Pastasalade met semi-zongedroogde gele tomaten en buffelmozzarella

Extra in de 5-maaltijdenbox en Veggiebox
Rodekoolstamppot met walnoten en gehaktballen

Rodekoolstamppot met walnoten en gehaktballen

Je draait zelf de gehaktballen!
Rundertartaar met gekarameliseerde witlof, nicola aardappelen en frisse salade

Rundertartaar met gekarameliseerde witlof, nicola aardappelen en frisse salade

Smaakvolle salade met gele en rode semi-zongedroogde tomaten
Salade van gegrilde courgette, geitenkaas en peer met kikkererwten

Salade van gegrilde courgette, geitenkaas en peer met kikkererwten

Extra in de 5-maaltijdenbox en Veggiebox
Paddenstoelenrisotto van orzo met knapperige walnoten

Paddenstoelenrisotto van orzo met knapperige walnoten

met smaakvolle grana padano
Mediterrane bulgur met kipgyros, gele biet en avocado

Mediterrane bulgur met kipgyros, gele biet en avocado

Extra in de 5-maaltijdenbox
Couscous met gegrilde groenten en fetablokjes

Couscous met gegrilde groenten en fetablokjes

Lauwwarme salade die je naar wens warm of koud kunt serveren
Gevulde kiprolletjes met bospaddenstoelenpesto, salade en krieltjes

Gevulde kiprolletjes met bospaddenstoelenpesto, salade en krieltjes

De salade krijgt een frisse smaak door de appel, komkommer en bosui
Andijviestamppot met worst van Brandt & Levie

Andijviestamppot met worst van Brandt & Levie

Geserveerd met gebakken sjalot en kruidenkaasblokjes

This week's must-try HelloFresh recipes

Tomato Soup with Burrata Ciabatta

Tomato Soup with Burrata Ciabatta

with fresh basil & Sicilian-style herbs
Spooky Shrimp Flammekueche with Arugula Salad

Spooky Shrimp Flammekueche with Arugula Salad

with mozzarella & creepy-crawly caramelised onion
Hot Smoked Salmon Sushi Bowl with Avocado

Hot Smoked Salmon Sushi Bowl with Avocado

with ginger mayonnaise, radish & cucumber
Veggie No-Beef with Cheesy Potatoes & Basil

Veggie No-Beef with Cheesy Potatoes & Basil

with hidden veggies for kids: bell pepper, courgette & onion
Baked Goat's Cheese Salad with Crostini

Baked Goat's Cheese Salad with Crostini

with caramelised onion sauce, walnuts & apple
Mexican-Style Bulgur Bowl with Fried Egg & Avocado

Mexican-Style Bulgur Bowl with Fried Egg & Avocado

with corn salsa & beetroot tortilla chips
The Fakir's Flying Carpet

The Fakir's Flying Carpet

with merguez & Romano pepper
Duck Ragu with Red Wine & Fresh Tagliatelle

Duck Ragu with Red Wine & Fresh Tagliatelle

with Grana Padano, carrot, celery, tomato & parsley
Roasted Vegetables with Cranberries & Hummus

Roasted Vegetables with Cranberries & Hummus

over bulgur with fresh herbs & Middle Eastern spices
Steak Strip Noodle Salad with Peanuts & Fresh Herbs

Steak Strip Noodle Salad with Peanuts & Fresh Herbs

with Vietnamese-style sauce & stir-fried radishes
Chicken in Creamy Mushroom & Tarragon Sauce

Chicken in Creamy Mushroom & Tarragon Sauce

with baby potatoes & endive-apple salad
Pork Tenderloin with Pistachio Gremolata & Labneh

Pork Tenderloin with Pistachio Gremolata & Labneh

over parsnip mash with rainbow carrots
Spook-tacular Chicken Sausages with Cheesy Monster Mash

Spook-tacular Chicken Sausages with Cheesy Monster Mash

with cauldron-braised red cabbage, apple & nightmarish nutmeg
Fragrant Shrimp Curry with Lemon & Coriander

Fragrant Shrimp Curry with Lemon & Coriander

over rice with bell pepper & coconut milk
Family Burger Night: Italian-Style Veggie Cheeseburger

Family Burger Night: Italian-Style Veggie Cheeseburger

stack your own & enjoy together!
Chicken Pitas with Edamame & Honey-Ginger Sauce

Chicken Pitas with Edamame & Honey-Ginger Sauce

with peanuts, rainbow slaw & salad
Za'atar Pork Wraps with Fresh Herbs

Za'atar Pork Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Eerie Linguine with Full Moon Veggie Meatballs

Eerie Linguine with Full Moon Veggie Meatballs

in roasted vegetable sauce with haunted basil
Classic 'Stamppot' with Amsterdam's Own Brandt & Levie Sausage

Classic 'Stamppot' with Amsterdam's Own Brandt & Levie Sausage

with onion chutney, tomato & fresh herbs
Hake à La Meunière with Carrot & Lentil Purée

Hake à La Meunière with Carrot & Lentil Purée

with spinach & toasted almonds