
Tomaten zijn door ontdekkingsreizigers naar Europa gebracht. In de eerste instante werden ze in Zuid-Amerika als sierplanten gekweekt, maar al snel ontdekte men hun verukkelijke smaak en culinaire veelzijdigheid.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Risottorijst
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat: Selderij Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Venkel
1 stuk(s)
Tomaat
¼ stuk(s)
Citroen
25 gram
Roomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
350 ml
Zoutarme groentebouillon
¼ el
Olijfolie
1.5 el
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
1 el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout





