Skip to main content
Speltbaguette met roerei
Speltbaguette met roerei

Speltbaguette met roerei

Met tomaat en tuinkers

4.1
(70)
Allergenen:
Ei
Melk (inclusief lactose)
Gluten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Tuinkers

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

scheutje

Halfvolle melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Kleine speltbaguette

(Bevat: Gluten)

1 stuk(s)

Tomaat

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)2343 kJ
Energie (kcal)560 kcal
Vetten16 g
waarvan verzadigd7 g
Koolhydraten87 g
Vezels4 g
Eiwitten28 g

Benodigdheden

Oven

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de helft van de roomboter in kleine blokjes en knip 1 el tuinkers per persoon af. Kluts de eieren met het scheutje melk, peper en zout in een kom. Voeg de blokjes roomboter en de helft van de tuinkers toe.

2

Smelt de overige roomboter in een koekenpan. Voeg het ei toe en laat al roerende op middellaag vuur stollen.

3

Snijd de speltbaguette open en verdeel het ei en de tomaat erover. Garneer met de overige tuinkers.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders