Skip to main content
Speltbaguette met roerei
Speltbaguette met roerei

Speltbaguette met roerei

Met tomaat en tuinkers

4.1
(70)
Allergens:
Ei
Melk (inclusief lactose)
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Tuinkers

4 unit

Ei

(Contains: Ei)

drizzle

Halfvolle melk

(Contains: Melk (inclusief lactose))

2 unit

Kleine speltbaguette

(Contains: Gluten)

1 unit

Tomaat

Not included in your delivery

1 tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Energy (kJ)2343 kJ
Calories560 kcal
Fat16 g
Saturated Fat7 g
Carbohydrate87 g
Dietary Fiber4 g
Protein28 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Stove

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de helft van de roomboter in kleine blokjes en knip 1 el tuinkers per persoon af. Kluts de eieren met het scheutje melk, peper en zout in een kom. Voeg de blokjes roomboter en de helft van de tuinkers toe.

2

Smelt de overige roomboter in een koekenpan. Voeg het ei toe en laat al roerende op middellaag vuur stollen.

3

Snijd de speltbaguette open en verdeel het ei en de tomaat erover. Garneer met de overige tuinkers.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes