Skip to main content
Indiase visstoof met verse koriander
Indiase visstoof met verse koriander

Indiase visstoof met verse koriander

Zoet en kruidig gerecht met een romige smaak

3.7
(3,2K)

De kabeljauwfilet, gevangen in de Noordoostelijke Atlantische Oceaan, is de basis van dit gerecht. Door het toevoegen van de Italiaanse kookroom krijgt deze visstoof een romige smaak.

Allergens:
Selderij
Mosterd
Vis
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total35 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Ui

¼ unit

Rode peper

250 g

Zoete aardappel

100 g

Sperziebonen

1 unit

Tomaat

1.5 teaspoon

Kerriepoeder

(Contains: Selderij, Mosterd)

1 sprig

Verse koriander

(May be present: Selderij)

1 unit

Kabeljauwfilet

(Contains: Vis)

1 tablespoon

Kookroom

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Not included in your delivery

150 milliliters

Groentebouillon

½ tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories540 kcal
Energy (kJ)2259 kJ
Fat16 g
Saturated Fat6 g
Carbohydrate65 g
Dietary Fiber13 g
Protein26 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan

Cooking Steps

Schil en snijd de bataat in blokjes
1

Bereid de bouillon. Snipper de ui. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd fijn. Schil de bataat en snijd in blokjes van ongeveer een ½ cm. Dop de sperziebonen alleen bij de steelaanzet en snijd in stukken van ongeveer 1 cm. Snijd de tomaat in parten.

2

Verhit de olijfolie in een soeppan of grote pan met deksel en bak de ui en rode peper 2 minuten op middelmatig vuur. Voeg de tomaat en currykruiden toe en bak al roerende 1 minuut. Voeg de sperziebonen en bataat toe, schenk de bouillon in de pan en laat, afgedekt, 10 minuten zachtjes koken.

Snijd de kabeljauwfilet in 4 stukken
3

Hak de koriander grof en snijd de kabeljauwfilet in 4 gelijke stukken.

4

Roer vervolgens de kookroom door de curry. Voeg de kabeljauwfilet toe, zet het vuur iets hoger en laat afgedekt nog 7 – 8 minuten koken of tot de kabeljauwfilet gaar is. Schep tussendoor een keer voorzichtig om.

Verdeel de curry over de borden
5

Verdeel de curry over diepe borden en garneer met de koriander.

Tip! De kabeljauw valt uiteen door het omscheppen, maar dit is geen probleem. Wil je liever hele stukken vis? Laat het omscheppen dan achterwege!

Deze Italiaanse kookroom is vrij dik. Schud daarom goed voor gebruik. De room is na openen nog ongeveer 4 dagen houdbaar.

More delicious recipes with similar ingredients

Tomatensoep en warm broodje met buffelmozzarella

Tomatensoep en warm broodje met buffelmozzarella

Met rode pesto, tomaat en verse basilicum
Parelgerstrisotto met venkel en oude geitenkaas

Parelgerstrisotto met venkel en oude geitenkaas

Oosterse kokossoep met broccoli, minimaïs en noedels

Oosterse kokossoep met broccoli, minimaïs en noedels

Op smaak gemaakt met sereh en limoensap
Vegetarische paella met een eitje

Vegetarische paella met een eitje

Met rode paprika en groene snijbonen
Noedels met gemengde paddenstoelen, paksoi en pinda’s

Noedels met gemengde paddenstoelen, paksoi en pinda’s

Met een heerlijke mix van Hollandse kastanjechampignons en oesterzwammen
Gnocchi met bospaddestoelenpesto en courgette

Gnocchi met bospaddestoelenpesto en courgette

Met een frisse rucolasalade
Quesadilla van platbrood met tomaat en gruyère

Quesadilla van platbrood met tomaat en gruyère

Met een salade van Hollandse radijs en frisse citroen
Salade van warmgerookte makreel met knoflookbrood

Salade van warmgerookte makreel met knoflookbrood

Frisse salade met citroen en knoflookbrood uit de oven
Japanse noedelsoep met kipreepjes en paddenstoelen

Japanse noedelsoep met kipreepjes en paddenstoelen

Met beukenzwammen, shiitake en kastanjechampignons
Runderburgers met volkoren broodjes en zoete aardappelsalade

Runderburgers met volkoren broodjes en zoete aardappelsalade

De burgers breng je zelf op smaak met o.a. paprikapoeder en bladpeterselie
Aardappelen met olijvencrème, tomaten en radijs

Aardappelen met olijvencrème, tomaten en radijs

Vastkokende aardappelen met de zomerse smaak van verse citroen en olijven
Venkelstoofpotje met lamsworstjes, aardappelen en verse bladpeterselie

Venkelstoofpotje met lamsworstjes, aardappelen en verse bladpeterselie

Gebakken scholfilet met smeuïge orzo en sperziebonen

Gebakken scholfilet met smeuïge orzo en sperziebonen

Bataat-knolselderijsoep

Bataat-knolselderijsoep

Met pompoenpitten en kruidenbaguette
Rundergehakt-aardappelschotel met bloemkool, currykruiden en rozijnen

Rundergehakt-aardappelschotel met bloemkool, currykruiden en rozijnen

Spaghetti aglio olio

Spaghetti aglio olio

Met belegen kaas en trostomaat
Snelle roerbak met Oosterse groentemix

Snelle roerbak met Oosterse groentemix

en cashewnoten
Snelle roerbaknoedels met Chinese kool, ei en cashewnoten

Snelle roerbaknoedels met Chinese kool, ei en cashewnoten

Oosterse omelet en glasnoedelsalade met kiwi en pinda’s

Oosterse omelet en glasnoedelsalade met kiwi en pinda’s

Noedelsalade met runderreepjes, peultjes en Oosterse dressing

Noedelsalade met runderreepjes, peultjes en Oosterse dressing

Highest-rated dinner recipes

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

with tarragon, lemon & creamy courgette sauce
Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

with beef-pork mince, vegetable mix & parsley
Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

with mango, gomashio, slaw & cucumber
Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

with green beans, parsley, yellow carrot & potatoes
Creamy Jerusalem Artichoke Soup

Creamy Jerusalem Artichoke Soup

with truffle oil, hazelnuts & toasted ciabatta
Spicy Kimchi Fried Rice

Spicy Kimchi Fried Rice

with fish sauce, fried egg, furikake & sesame seeds
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

with beef-pork mince, sweetheart cabbage & apple
Bolognese-Style Risotto

Bolognese-Style Risotto

with Parmigiano Reggiano, basil & mascarpone
DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

pick 'n' mix toppings: lemon yogurt sauce, parsley, tomato & more!
Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

with buttered almonds, dates & lemon mayonnaise
Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

with Serrano ham & Parmigiano Reggiano
Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

in black garlic sauce with hot honey peanuts
Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

met tortillachips, regenboogsalade en koriander
Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

with salad, sweet potato & Mexican-style spices
Paddington's Poké Bowl with Salmon

Paddington's Poké Bowl with Salmon

with tropical mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

met rijst, koriander en pinda's
Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

over giant couscous with coriander dressing
Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

with kimchi rainbow slaw, sesame seeds & spicy baby potatoes

This week's must-try HelloFresh recipes

Cheesy Chicken Tostadas

Cheesy Chicken Tostadas

with corn, tomato & lime-dressed salad
Chicken Noodles with Peanuts & Pak Choi

Chicken Noodles with Peanuts & Pak Choi

in black bean sauce with crispy onions & lime
Beetroot Flatbread with Sticky Eggplant & Greek-Style Cheese

Beetroot Flatbread with Sticky Eggplant & Greek-Style Cheese

with homemade hummus & salted almonds
Loaded Hotdog with Kimchi and Bacon

Loaded Hotdog with Kimchi and Bacon

with fries and smashed cucumber salad
Panko-Crusted Chicken with Feta & Black Sesame Seeds

Panko-Crusted Chicken with Feta & Black Sesame Seeds

over arugula with crema di balsamico & roasted vegetables
Smoky Tex-Mex Sloppy Joe with Chipotle Mayonnaise

Smoky Tex-Mex Sloppy Joe with Chipotle Mayonnaise

on a carrot bun with slaw & potatoes
Sweet Potato with Tuna Salad & Avocado

Sweet Potato with Tuna Salad & Avocado

with lentil-carrot salad, Turkish bread & fresh herbs
Butternut Squash with Pecorino & Crispy Sage

Butternut Squash with Pecorino & Crispy Sage

over creamy pearl barley risotto with mushrooms
Loaded Potatoes with Greek-Style Cheese Sauce & Olives

Loaded Potatoes with Greek-Style Cheese Sauce & Olives

with courgette & cherry tomatoes
Burger with Creamy Parmigiano Reggiano Sauce

Burger with Creamy Parmigiano Reggiano Sauce

with potatoes, carrots & green beans
Potato Röstis with Goat's Cheese & Sour Cream Sauce

Potato Röstis with Goat's Cheese & Sour Cream Sauce

with lemon-dressed salad & pumpkin seeds
Plant-Based 'Fish' Fingers with Potatoes & Vegetables

Plant-Based 'Fish' Fingers with Potatoes & Vegetables

one simple recipe with extra flavours for parents!
Hake with Scandi-Style Salad

Hake with Scandi-Style Salad

with potatoes, dill & butter lettuce
Creamy Shrimp Mafaldine

Creamy Shrimp Mafaldine

with leek, tomato & fresh dill
Homemade Bruschetta Cheeseburger

Homemade Bruschetta Cheeseburger

with balsamic potatoes & cucumber salad
Chicken Schnitzel with Homemade Fries

Chicken Schnitzel with Homemade Fries

with sauerkraut slaw, cranberry chutney & parsley
Crispy Chicken Schnitzel Bowl

Crispy Chicken Schnitzel Bowl

with avocado, sweet chili mayo, rice & carrot ribbons
Tortelloni Al Forno in Creamy Blue Cheese Sauce

Tortelloni Al Forno in Creamy Blue Cheese Sauce

with courgette, leek & Italian seasoning
Provençal-Style Meatloaf

Provençal-Style Meatloaf

over rice with roasted vegetables in tomato sauce
Cod with Fresh Tagliatelle & Caponata-Style Stew

Cod with Fresh Tagliatelle & Caponata-Style Stew

with basil, eggplant & toasted almonds