
Passata di pomodoro is gemaakt van verse, rijpe tomaten die gekookt en vervolgens gezeefd worden. Het vormt de perfecte basis voor pastasauzen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
80 gram
Vegan gehakt
(Bevat: Soja, Gerst)
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
¼ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Paprika
90 gram
Penne
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja)
100 gram
Passata
70 gram
Mais in blik
25 gram
Geraspte belegen kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout


Weetje: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt onder andere het lichaam om ijzer beter uit voeding op te nemen.

