Skip to main content
Health Conscious Deluxe - Quick - Extra veggie - Pork -Noodles

Health Conscious Deluxe - Quick - Extra veggie - Pork -Noodles

with rice noodles, crispy fried onions and fresh herbs

Labels:
Extra groente
Allergenen :
Vis
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

100 gram

Varkensboerengehakt

(Kan bevatten: Soja, Tarwe, Ei, Mosterd, Selderij)

50 gram

Brede rijstnoedels

½ zakje(s)

Groene currykruiden

90 ml

Kokosmelk

½ stuk(s)

Knoflookteen

5 gram

Gemberpuree

½ stuk(s)

Rode ui

½ stuk(s)

Rode puntpaprika

100 gram

Bimi broccoli

50 gram

Spinazie

25 gram

Taugé

5 ml

Vissaus

(Bevat: Vis)

½ stuk(s)

Limoen

5 gram

Munt, koriander en Thais basilicum

10 gram

Gefrituurde uitjes

(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

100 ml

Zoutarme runder- of groentebouillon

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)3274 kJ
Energie (kcal)782 kcal
Vetten46.8 g
waarvan verzadigd22.9 g
Koolhydraten59.7 g
waarvan suikers9.6 g
Vezels6.5 g
Eiwitten29.2 g
Zout3.5 g
Trans Fat0.1 g
Potassium459.8 mg
Calcium79.4 mg
Iron1.5 mg

Instructies

1
  • Boil plenty of water in a pot or saucepan.
  • Finely chop the onion.
  • Crush or mince the garlic.
  • Halve the broccolini.
2
  • Boil the broccolini for 3 - 5 minutes, remove with a slotted spoon and keep the water boiling for the next step.
  • Heat a drizzle of sunflower oil in a wok or deep frying pan over medium-high heat and fry the onion, garlic and ginger paste for 2 minutes. Add the pork mince and fry for another 3 minutes.
  • Meanwhile, chop the Romano pepper into strips. 
  • Prepare the stock.
3
  • Add the Romano pepper, cooked broccolini and green curry spices to the wok and for for another 2 - 3 minutes.
  • Meanwhile, boil the rice noodles for 6 - 7 minutes until al dente, then remove with a slotted spoon and rinse under cold water. Keep the boiling water.
  • Add the coconut milk, fish sauce and stock to the wok, and gradually add the spinach, tearing it directly into the wok. Let simmer.
  • Blanche the bean sprouts for 1 minute.
4
  • Quarter the lime and chop the fresh herbs.
  • Finish the curry with lime juice to taste and season with salt and pepper.
  • Serve the noodles in deep bowls and top with the curry.
  • Garnish with the bean sprouts, crispy fried onions and fresh herbs. Serve with a lime wedge.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders