Skip to main content
Havermoutpap met appel, kaneel, rozijnen en pecannoten
Havermoutpap met appel, kaneel, rozijnen en pecannoten

Havermoutpap met appel, kaneel, rozijnen en pecannoten

4.3
(9)

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Noten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

Appel

Havermout

(Bevat: Gluten)

Halfvolle melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Gemalen kaneel

Rozijnen

(Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad, Noten)

Pecannoten

(Bevat: Noten)

Zelf toevoegen

Honing

Zout

Voedingswaarden

Energie (kcal)474 kcal
Energie (kJ)1983 kJ
Vetten14 g
waarvan verzadigd2.5 g
Koolhydraten70 g
waarvan suikers36 g
Vezels6 g
Eiwitten12 g
Zout0.1 g

Instructies

1

Snijd de appel (elstar) klein.

2

Meng in een steelpan met deksel de appel met de havermout, halfvolle melk, 50 ml water per persoon, de helft van de rozijnen, het grootste gedeelte van de kaneel en een snufje zout. Breng afgedekt aan de kook en laat 5 minuten op middellaag vuur koken. Roer regelmatig door.

3

Verdeel de havermoutpap over de ontbijtkommen en garneer met de pecannoten, honing, overige rozijnen en overige kaneel.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders