Skip to main content
Havermoutpap met appel, kaneel, rozijnen en pecannoten
Havermoutpap met appel, kaneel, rozijnen en pecannoten

Havermoutpap met appel, kaneel, rozijnen en pecannoten

4.3
(9)

Goedemorgen!

Allergens:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Noten

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

Appel

Havermout

(Contains: Gluten)

Halfvolle melk

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Gemalen kaneel

Rozijnen

(May be present: Pinda's, Sesamzaad, Noten)

Pecannoten

(Contains: Noten)

Not included in your delivery

Honing

Zout

Nutrition Values

Calories474 kcal
Energy (kJ)1983 kJ
Fat14 g
Saturated Fat2.5 g
Carbohydrate70 g
Sugar36 g
Dietary Fiber6 g
Protein12 g
Salt0.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Snijd de appel (elstar) klein.

2

Meng in een steelpan met deksel de appel met de havermout, halfvolle melk, 50 ml water per persoon, de helft van de rozijnen, het grootste gedeelte van de kaneel en een snufje zout. Breng afgedekt aan de kook en laat 5 minuten op middellaag vuur koken. Roer regelmatig door.

3

Verdeel de havermoutpap over de ontbijtkommen en garneer met de pecannoten, honing, overige rozijnen en overige kaneel.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes