
Heekfilet leent zich goed voor bakken - het liefst op de huid, zodat het lekker krokant wordt.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
200 gram
Aardappelen
1 stuk(s)
Knoflookteen
150 gram
Spinazie
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Ui
5 gram
Verse dille & bieslook
½ stuk(s)
Citroen
125 gram
Mini-heekfilets
(Bevat: Vis)
60 gram
[Plantaardige] roomboter
½ el
Wittewijnazijn
¾ el
Olijfolie
½ el
Water voor saus
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout

Gezondheidstip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Bereid dan alle aardappelen, maar gebruik 2/3. De overige aardappelen kun je in de koelkast bewaren en de volgende dag in een maaltijd verwerken.




Weetje: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.
