
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2 stuk(s)
Witte ciabatta
(Bevat: Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))
4 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
40 gram
Spekblokjes
4 stuk(s)
Verse bieslook
(Kan bevatten: Selderij)
6 scheutje
Melk
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Roomboter
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
stuk(s)
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak de ciabatta 6 – 8 minuten in de oven.

Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de spekblokjes 2 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Schenk het eimengsel erbij en bak per 2 personen 1 omelet.

Snijd de ciabatta doormidden en beleg met de omelet.