Skip to main content
Ciabatta met spekomelet en bieslook
Ciabatta met spekomelet en bieslook

Ciabatta met spekomelet en bieslook

3.7
(32)
Allergenen:
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)
Ei

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Witte ciabatta

(Bevat: Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

40 gram

Spekblokjes

4 stuk(s)

Verse bieslook

(Kan bevatten: Selderij)

Zelf toevoegen

6 scheutje

Melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

½ el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

stuk(s)

Peper en zout

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)403 kcal
Energie (kJ)1686.2 kJ
Vetten20 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten34 g
Vezels2 g
Eiwitten22 g

Benodigdheden

Oven
Kom
Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak de ciabatta 6 – 8 minuten in de oven.

Kluts de eieren.
2

Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

Bak de spekblokjes.
3

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de spekblokjes 2 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Schenk het eimengsel erbij en bak per 2 personen 1 omelet.

Serveer je ontbijtje, eet smakelijk!
4

Snijd de ciabatta doormidden en beleg met de omelet.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders