Skip to main content
Allergenen:
Mosterd
Ei
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1.5 stuk(s)

Sjalot

5 gram

Tuinkers

8 ml

Olijfolie met truffelaroma

½ stuk(s)

Rode ui

25 gram

Mayonaise

(Bevat: Mosterd, Ei)

½ stuk(s)

Citroen

½ stuk(s)

Mini-komkommer

1 snufje

Nootmuskaat

40 gram

Cranberrychutney

1 stuk(s)

Pastinaak

¼ zakje(s)

Maizena

100 ml

Slagroom

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Passievrucht

¾ tl

Gemalen kaneel

Voedingswaarden

Energie (kJ)11530 kJ
Energie (kcal)2756 kcal
Vetten104.7 g
waarvan verzadigd31.4 g
Koolhydraten270.5 g
waarvan suikers123.1 g
Vezels92.6 g
Eiwitten143.5 g
Zout8.1 g
Potassium1145.8 mg
Calcium121 mg
Iron1.5 mg

Instructies

1

Guidelines / nutritional values in seperate recipes:

K5659-1 - Zalm tartaar met kruidenolie

K5611-1- Romige aardpeersoep met truffelolie en tuinkers

K5509-1 - Geglaceerde beenham met honing-cranberryglaze

K5531-1 - Kerst pavlova met passievrucht en bossenbessenjam

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders