
Dragon is een kruid met een unieke, lichtzoete smaak. Het geeft salades een frisse toets en past goed bij citrusdressings, zeevruchten of kip en romige ingrediënten.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
250 gram
Krieltjes
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Sjalot
½ stuk(s)
Venkel
⅓ stuk(s)
Wortel
⅓ stuk(s)
Prei
2.5 gram
Verse dragon en kervel
¼ stuk(s)
Citroen
15 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
100 ml
Witte wijn
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
100 ml
Slagroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat: Vis)
½ stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat: Vis)
½ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] roomboter
100 ml
Zoutarme vis- of groentebouillon
1 tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout




Tip: Eet je dit gerecht met kinderen? Vervang dan de witte wijn door dezelfde hoeveelheid visbouillon.

Tip: Let op: de visblokjes zijn klein en daardoor heel snel gaar. Voeg de vismelange pas op het laatste moment toe, zodat de vis niet uit elkaar valt.
