
Bulgogisaus is zoet en hartig met de smaken van peer, gember en knoflook. Het is een belangrijk ingrediënt bij het bereiden van Koreaans BBQ-rundvlees.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
35 gram
Bulgogisaus
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet, Tarwe, Sesamzaad, Vis, Soja)
100 gram
Biefstukreepjes
75 gram
Jasmijnrijst
1 stuk(s)
Komkommer
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Tarwe, Soja)
½ stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Wittekool en wortel
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
15 ml
Honing-gemberdressing
(Bevat: Mosterd)
1 tl
Suiker
½ el
Zonnebloemolie
1.5 el
Wittewijnazijn
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout

Tip: Het best kun je de biefstukreepjes al 30 minuten tot een uur van tevoren uit de koelkast halen. Dan zijn ze ook vanbinnen op temperatuur en krijg je een malser resultaat.

Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!

