Skip to main content
Banaan-mango-ananasbowl
Banaan-mango-ananasbowl

Banaan-mango-ananasbowl

met Griekse yoghurt en zonnebloempitten

4.2
(27)
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Banaan

50 gram

Spinazie

(Kan bevatten: Selderij)

250 ml

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

25 gram

Zonnebloempitten

(Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

3 el

Mango-ananasspread

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)1640 kJ
Energie (kcal)392 kcal
Vetten16 g
waarvan verzadigd5 g
Koolhydraten38 g
Vezels4 g
Eiwitten10 g

Benodigdheden

Staafmixer of blender

Instructies

1

Pel de banaan en snijd in stukken. Doe de spinazie, banaan, Griekse yoghurt en ⅔ van de mango-ananasspread in een blender of hoge kom. Pureer tot een dikke smoothie.

2

Verdeel de smoothie over kommen. Garneer met de overige mango-ananasspread en de zonnebloempitten.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders