Receptontwikkelaar Babette: "Smashed burger taco’s, maar dan in een vegetarisch jasje. Je persen een mix van vegan gehakt en zwarte bonen direct op de tortilla en krokant te bakken. De frisse limoensaus zorgt voor een lichtzure toets die het geheel perfect in balans brengt."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja, Mosterd)
75 gram
Vegan gehakt van De Vegetarische Slager®
(Bevat: Gerst, Soja)
1 stuk(s)
Wortel
¼ pak(ken)
Zwarte bonen
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
25 gram
Radicchio en romaine
50 gram
Passata
¼ stuk(s)
Limoen
½ stuk(s)
Rode ui
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
1 el
Zonnebloemolie
1 el
Rodewijnazijn
1.5 el
Water voor saus
1.5 tl
Suiker
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Weetje: De ui is een onderschatte supergroente! Hij is niet alleen rijk aan vezels en B-vitaminen, maar zit ook bomvol antioxidanten en vitamine C.