
Door deze tostada's waan je je even in Latijns-Amerika! De tostada is een geroosterde of gefrituurde tortilla en vormt de basis van je gerecht.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja, Mosterd)
75 gram
Vegan gehakt van De Vegetarische Slager®
(Bevat: Gerst, Soja)
1 stuk(s)
Wortel
¼ pak(ken)
Zwarte bonen
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
25 gram
Radicchio en romaine
50 gram
Passata
¼ stuk(s)
Limoen
½ stuk(s)
Rode ui
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
1 el
Zonnebloemolie
1 el
Rodewijnazijn
1.5 el
Water voor saus
1.5 tl
Suiker
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout

Weetje: De ui is een onderschatte supergroente! Hij is niet alleen rijk aan vezels en B-vitaminen, maar zit ook bomvol antioxidanten en vitamine C.


