Skip to main content
Mystery Dessert Party
Mystery Dessert Party

Mystery Dessert Party

Een trio van heerlijke toetjes

Bespaar en ontdek onze nieuwe desserts in deze Mystery Bundle!

Allergenen :
Tarwe
Ei
Melk (inclusief lactose)
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

180 gram

Lava cake

(Bevat: Tarwe, Ei, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Soja, Noten, Pinda's)

2 stuk(s)

Citroen cheesecake

(Bevat: Tarwe, Ei, Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten: Noten, Pinda's)

240 gram

Panna Cotta Karamel

(Bevat: Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Gluten, Ei)

Voedingswaarden

Energie (kJ)3793 kJ
Energie (kcal)907 kcal
Vetten46.4 g
waarvan verzadigd27.2 g
Koolhydraten105.7 g
waarvan suikers76.8 g
Vezels3.7 g
Eiwitten13.9 g
Zout0.5 g

Instructies

1

INGREDIENTEN: Pure chocolade* 23% (cacaomassa, suiker, emulgator: SOJA lecithine, natuurlijk vanille aroma), EI, boter (MELK), suiker, TARWEbloem, water, zonnebloemolie, MELK, EIgeel, emulgator: SOJA lecithine, cacaopoeder, zout.
* Pure chocolade met 51% cacao

Kan sporen bevatten van noten en pinda's.


BEWAREN EN GEBRUIK:
Gekoeld bewaren (max. 7°C)
Het product kan uit de verpakkingen worden gehaald en warm of koud worden geconsumeerd: In de magnetron: verwijder de aluminium verpakking en verwarm het product gedurende 20 seconden op 850 W. In de oven: verwarm het product gedurende 10 minuten op 180°C.

HelloFresh
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland

2

INGREDIENTEN: Suiker, roomkaas (MELK, room (MELK), MELKfermenten, stremsel) 22%, water, plantaardige oliën (zonnebloem, kopra, koolzaad), citroenpuree 7,1%, TARWEbloem, room (MELK), EI, volle MELK poeder, aardappelzetmeel, weipoeder (MELK), EIwit, geconcentreerd citroensap 1,2%, lactose (MELK), EI dooier, boter (MELK), magere MELK poeder, verdikkingsmiddel: pectine, emulgator: SOJA lecithine, rijsmiddelen: natriumcarbonaat en difosfaat, conserveermiddel: kaliumsorbaat, zout, natuurlijk citroenaroma, kleurstof: luteïne-extract.

Kan sporen bevatten van pinda's en noten.

Gekoeld bewaren (max. 7°C)


HelloFresh
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland

3

INGREDIENTEN: Water, glucosestroop, room (MELK) 20,1%, magere MELKpoeder, karamel 5,6% (suiker, water), kokosolie, suiker, alcohol, tapiocazetmeel, maïszetmeel, verdikkingsmiddelen: agar - carrageen, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, natuurlijk aroma. ALCOHOLGEHALTE: 1,2%

Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen en eieren.

Gekoeld bewaren (max. 7°C)


HelloFresh
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Cheesy kip-caprese loaded fries

Cheesy kip-caprese loaded fries

met basilicum-mayonaise, cherrytomaten en paprika
Kippensoep met Mexicaanse kruiden en cheddar

Kippensoep met Mexicaanse kruiden en cheddar

met krokante tortillareepjes en roomkaas
Supergroene varkensrigatoni alla ragù bianco

Supergroene varkensrigatoni alla ragù bianco

verborgen courgette en spinazie! | met Parmigiano Reggiano en pistachenoten
Hertengehaktballetjes in fusion BBQ-currysaus

Hertengehaktballetjes in fusion BBQ-currysaus

met aardappelpartjes en sperziebonen
Pokébowl met warmgerookte zalm

Pokébowl met warmgerookte zalm

met avocado-mango salsa, zoete chilimayo en verse munt
Tortelloni uit de oven in romige blauwekaassaus

Tortelloni uit de oven in romige blauwekaassaus

met courgette, prei en Italiaanse kruiden
Vietnamees geïnspireerde pita's met gehaktballetjes en ponzumayo

Vietnamees geïnspireerde pita's met gehaktballetjes en ponzumayo

met regenboogsalade en Thais basilicum
Taco's met chipotle-garnalen, avocado en mango

Taco's met chipotle-garnalen, avocado en mango

met zhoug, mais en limoenmayonaise
Varkenshaas in romige mosterdsaus

Varkenshaas in romige mosterdsaus

met sperziebonen, peterselie, gele wortel en aardappelen
Zalmfilet met teriyakisaus, udonnoedels en limoen

Zalmfilet met teriyakisaus, udonnoedels en limoen

met gebakken paksoi, wortel en puntpaprika
Steak met uienjus en Parmigiano Reggiano

Steak met uienjus en Parmigiano Reggiano

met bloemkoolpuree en rucolasalade
Pastasalade met kip en avocado

Pastasalade met kip en avocado

met witte kaas en honing-mosterddressing
Spaghetti in romige kipkerriesaus

Spaghetti in romige kipkerriesaus

met geroosterde puntpaprika, verse kruiden en tomatensalade
Hamburger deluxe met ontbijtspek en spiegelei

Hamburger deluxe met ontbijtspek en spiegelei

op briochebroodje met truffelmayo en cherrytomatensalade
Gratin met vegetarische kipstukjes en broccoli

Gratin met vegetarische kipstukjes en broccoli

met pankotopping en zelfgemaakte kaassaus
Huevos Ahogados met avocado en kaas

Huevos Ahogados met avocado en kaas

Mexicaanse stijl gepocheerde eieren in tomatensaus
Noedels met kipgehakt en zoete Aziatische saus

Noedels met kipgehakt en zoete Aziatische saus

met courgette, paprika en cashewnoten
Tomatenrisotto met garnalen

Tomatenrisotto met garnalen

met rucolasalade, basilicum en citroen
Romige lasagne met courgette

Romige lasagne met courgette

met verse lasagnebladen en spinazie
Romige penne met aubergine en Parmigiano Reggiano

Romige penne met aubergine en Parmigiano Reggiano

met zongedroogde tomaten, vers basilicum, rucola en veldsla