Skip to main content
Mango-kokos smoothiebowl

Mango-kokos smoothiebowl

met cashewnoten

4.4
(20)
Allergenen:
Pinda's
Noten
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Mango

50 gram

Gezouten cashewnoten

(Bevat: Pinda's, Noten)

150 ml

Biogarde

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

10 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten: Sesamzaad, Pinda's, Noten)

60 ml

Kokosyoghurt

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)1368 kJ
Energie (kcal)327 kcal
Vetten19 g
waarvan verzadigd7 g
Koolhydraten30 g
Vezels4 g
Eiwitten9 g

Benodigdheden

Staafmixer of blender

Instructies

1

Schil de mango en snijd het vruchtvlees klein. Hak de cashewnoten grof.

2

Meng de mango en de helft van de cashewnoten met de biogarde in een blender of hoge kom en pureer tot een gladde, dikke smoothie.

3

Verdeel de smoothie over ontbijtkommen, schep er een lepel kokosyoghurt op en garneer met de overige cashewnoten en de kokosrasp.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders